Eindhoven

afbeelding van Tom Roeleveld

Glow 2015

Van 7 tot en met 14 november 2015 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 650.000 bezoekers. 

afbeelding van Tom Roeleveld

Carnaval Lampegat

Carnaval in Einhoven.

Robert Rooijakkers gaat carnavalvierend Lampegat in 2014 voor als Stadsprins Robert d’n Urste. Chantal van der Horst en Micha van Deurzen staan als hofdame naast hem, Frank Driessens en Willem Luijbregts zijn de adjudanten. Onder het motto 'Mijn lempke gao nie uit' gaan zij, uiteraard bijgestaan door Stadshofkapel de Eendracht en het protocollaire gezelschap, een groot feest maken van Lampegats carnaval 2014!

Bezoek website

afbeelding van Tom Roeleveld

Storioni Festival 2015

Het thema van de achtste editie van het Storioni Festival is Amerika. Het Storioni Trio neemt de luisteraar mee op een muzikale ontdekkingsreis langs bijzondere juweeltjes uit de kamermuziek. Ze verkennen de werken van de grootse Europese componisten die hun invloed deden gelden op het Amerikaanse continent en het antwoord daarop van componisten uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Een spannende dialoog!

Abonneren op RSS - Eindhoven